Ons concept

Welkom bij Vini e cicchetti, een warm en ontspannen restaurant waar u kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten. Ontdek de cicchetti, Venetiaanse tapas uit de zee en van het land, vergezeld van Italiaanse wijn of een aperitief. De kwaliteit van de gekozen producten weerspiegelt onze liefde voor de authentieke Italiaanse keuken. Een eenvoudige keuken, maar met smaak. Onze enoteca heeft een grote keuze aan Italiaanse wijnen uit de hele Italiaanse laars die elke smaakpapillen zullen bekoren. Aan onze toonbank kunt u een stukje Italië mee naar huis nemen: alle producten die wij in onze keuken gebruiken, kunt u meenemen. 

Hier ontmoeten de dolce vita en de kunst van de kleine gerechten uit de Venetiaanse keuken elkaar. Reis in enkele seconden naar Italië en geniet van cicchetti, antipasti, pasta, vlees- en visgerechten vergezeld van een goed glas wijn dat wij zorgvuldig voor u hebben geselecteerd.

Maud, de oprichtster en gepassioneerd door Italië, wil haar liefde voor de Italiaanse cultuur delen via eten en wijn. Met meer dan 15 jaar ervaring in het Italiaanse restaurantwezen zullen Maud en haar team u uitstekend adviseren over wat u moet proeven om ervoor te zorgen dat uw lunch of diner naar wens is. De Italiaanse kok achter de nuggets op je bord maakt er een erezaak van om de tradities van zijn land te respecteren, en dat proef je. 

Ons verhaal

VINI E CICCHETTI BESTAAT ÉÉN JAAR!

Een jaar geleden opende Maud de deuren van haar restaurant voor klanten die dit nieuwe adres in Beersel wilden ontdekken. Een klein restaurant waar charme en eenvoud de sleutelwoorden zijn. Om deze eerste verjaardag te vieren, hebben we het menu herzien.

Het team

Ze praten over ons

  • Geen alternatieve tekst beschikbaar
  • Geen alternatieve tekst beschikbaar
  • Geen alternatieve tekst beschikbaar
  • Geen alternatieve tekst beschikbaar